Asjadest, mis meeles mõlguvad

Wednesday, February 01, 2006

See nädal on päris kirves. Veebipäevikust ei tule ka midagi eriti välja. Tõlgin päeval ja õhtul ning murran tehnika üle pead. Asi polegi terminites, vaid rohkem masinate töö kirjelduses. Kui tekst on ikka kohmakalt ja mammutlausetega kirja pandud, siis eriti sotti ei saa. Peab kõvasti insenere kiusama, et need mulle asja selgitaksid. Järgmisel nädalal peab hollandi inseneridega suhtlemiseks samal teemal suulist tõlget praktiseerima. See on vähemalt lõbusam. Meenutagem seejuures Kreisiraadio läbirääkimiste sketshi... :-)

Mõtlesime A-ga, et sel aastal võiks hoopis Eestis puhkust veeta. Teha mingi plaan valmis ja auto, telgi ning võibolla ka õngedega (!) teele asuda. Minu nägemuses peaks meie reisike sisaldama looduskauneid kohti, vett, mõnda kultuurilist objekti, telgis ööbimist (mõni öö võibolla ka kämpingus) ning mõne tuttava külastamist. Vot selline plaan nii umbeks nädalaks. Kohtasin hiljuti Tartu-Tallinna bussis ühte vana tuttavat, kes pesitseb Kärdlas ja kutsub kõiki mandrielanikke külla. Võibolla oleks mõnus... Ja Soome tahan ka kindlasti veel sel aastal jõuda. Aga see võib selliseks nädalavahetuse lõbustuseks jääda. Sõbranna Mari Peterburi aegadest muudkui kutsub ja kutsub. Suvel ja võibolla ka kevadel satume kindlasti ka Peterburgi ja Pihkvasse, aga see välismaa alla ei lähe.

Aga nüüd tagasi tehnika juurde. Nakketugevuse nihkel, sängituspind, kahvelhaarats jt. toredad sõnad. Kuidas meeldib? Mulle isegi meeldib, kui ainult inimeste mõttekäigud selgemad oleksid...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home